LED-lens markt toont een verbazingwekkende groeimogelijkheden | Genereer massieve inkomsten tot 2026

Het meest recente rapport dat beschikbaar is bij Advance Market Analytics, “LED Lens Market” biedt een nauwkeurige analyse van de veranderende concurrentiedynamiek en een vooruitziende blik op verschillende factoren die de groei van de industrie stimuleren of beperken. http://ka-blogs.mystrikingly.com

De wereldwijde LED-lens markt richt zich op het omvatten van belangrijke statistische gegevens voor de LED-lens industrie, omdat het onze lezers een toegevoegde waarde biedt bij het begeleiden van hen bij het tegenkomen van de obstakels die de markt omringen. Een uitgebreide toevoeging van verschillende factoren zoals wereldwijde distributie, fabrikanten, marktomvang en marktfactoren die van invloed zijn op de wereldwijde bijdragen worden gerapporteerd in de studie. Daarnaast verschuift de LED Lens studie ook de aandacht met een diepgaand concurrentielandschap, gedefinieerde groeimogelijkheden, marktaandeel gekoppeld aan producttype en -toepassingen, belangrijke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de productie, en gebruikte strategieën zijn ook gemarkeerd.

Belangrijke spelers in de wereldwijde LED-lens markt zijn onder andere;

Auer Lighting GmbH (Duitsland), FRAEN Corporation (Verenigde Staten), Bicom Optics Company (Verenigde Staten), Darkoo Optics Co., Ltd (China), MinebeaMitsumi (Japan), Aether systems Inc. (China), B&M Optics Co., Ltd (China), Shenzhen Likeda Optical Electricity Co Ltd (China), Optics & Allied Engg. Pvt. Ltd (India) en Shenzhen Brightlx Optical Ltd. (China), Optics & Allied Engg. (China)

Gratis voorbeeldrapport + alle gerelateerde grafieken en grafieken @: https://www.advancemarketanalytics.com/sample-report/69245-global-led-lens-market-1

Definitie

De LED-lens wordt gebruikt bij de vervaardiging van de LED-lampen. De LED-lens wordt gebruikt om het licht dat door de LED-diode wordt geproduceerd scherp te stellen. Het materiaal dat gebruikt wordt in de LED-lens zijn glas, PMMA, polycarbonaat, enz. LED-lens vorm, focus en meng het licht dat door de LED-lichtbronnen wordt geproduceerd in een vorm. Deze groei wordt voornamelijk gedreven door het toegenomen gebruik van LED-lampen vanwege de hoge helderheid en het lagere stroomverbruik en de toegenomen vraag naar LED-lens.

De LED-lens marktsegmenten en de marktgegevens zijn hieronder verlicht:

door Type (Glas, PMMA (Acryl), Polycarbonaat (PC), Anderen), Toepassing (Straatverlichting, Architecturale Verlichting, Binnenverlichting, Automobielverlichting, Anderen), Vorm (Ronde, Vierkant, Zeshoekig)

Marktplaatsers

Verhoogd gebruik van LED-lampen vanwege de hoge helderheid en het lagere stroomverbruik
Verhoogde vraag naar LED-lens

Markttrend

De vraag naar recycleerbare of milieuvriendelijke LED-lenzen

Beperkingen

Hoge kosten van de LED-lens

Mogelijkheden

Overheidsinitiatieven voor het gebruik van LED-lampen van diverse landen en de groeiende vraag uit opkomende landen

Het LEIDENE rapport van de Lensindustrie stelt verder een patroon van het analyseren van vorige gegevensbronnen tentoon die uit betrouwbare bronnen worden verzameld en plaatst een precedent groeitraject voor de LEIDENE Lens markt. Het rapport richt zich ook op een uitgebreide marktinkomstenstroom samen met groeipatronen, lokale hervormingen, COVID Impactanalyse met een gerichte benadering van markttrends, en de algemene groei van de markt.

De studie omvat een verscheidenheid aan analytische middelen zoals SWOT-analyse en Porters Five Forces-analyse in combinatie met primaire en secundaire onderzoeksmethodologieën. De studie bestrijkt alle basisprincipes van de LED-lensindustrie omdat ze het competitieve karakter van de markt verkent, compleet met een regionale analyse.

Keltron onderneemt ₹4.7-crore project
Kerala State Electronics Development Corporation (Keltron) heeft de 13 km lange Kollam bypass van Kavanad naar Mevaram verlicht door het installeren van LED-verlichting en straatverlichting aan beide zijden.

Keltron, een overheidsonderneming, heeft 415 straatlantaarns van 140 watt en 15.700 lumen LED-verlichting langs het traject geïnstalleerd.

De lampen met een hoogte van ongeveer 9 meter zijn op een afstand van 30 meter geïnstalleerd.

De National Highways Authority of India (NHAI) had een order van ₹4.7 crore aan Keltron gegeven voor het project. Natriumlampen, gloeilampen, kwiklampen en buislampen werden gebruikt om de bypass te verlichten en de verkeersveiligheid te garanderen.

Kollam bypass had een hoog ongevallenpercentage geregistreerd sinds de dag dat de bypass voor het verkeer werd opengegooid.

Er waren veel frontale aanrijdingen geweest en de afdeling Motorvoertuigen (MVD) heeft een groot aantal gevallen geregistreerd.

Omdat de bypass is aangesloten op drie Rijkswegen, waaronder NH 66, NH 183 en NH 744, is er regelmatig sprake van een grote verkeersstroom.

Het traject heeft ook enkele zwarte vlekken die getuige waren van een groot aantal ongevallen in gebieden als Kallumthazham, Mangad en Ayathil. De belangrijkste reden die door de automobilisten werd aangehaald was het gebrek aan goede verlichting en de installatie van nieuwe straatlantaarns zal naar verwachting de risicofactor langs het traject doen dalen.